Betovering

DSCN2778
DSCN2855
Inmiddels al bijna 4000 kilometer –pardon miles– afgelegd sinds New York. Het draaiboek met aantal dagen <-> afstanden lijkt heel aardig te kloppen. Het enige wat niet goed klopt qua planning is de tijd. We hebben te weinig tijd om lang stil te staan bij wat we allemaal tegen komen, we moeten steeds verder en verder, ‘on the road’.

DSCN2890
DSCN2896
DSCN2887
De tijdnood noopt ook tot een korte blogpost, dus slechts een paar foto’s met onderschrift in een poging te laten zien hoe we New Mexico doorkruist hebben.
Doorkruisen is een groot woord, want op zeker moment verlaten we de highway om onze eigen scenic byway te volgen en dat gaat niet helemaal goed. De dirt roads worden steeds stoffiger en ondanks de TomTom en RandMcNally Road Atlas dreigen we te verdwalen.

DSCN2847
DSCN2912
Enchantment is het motto van New Mexico en ook wij zijn betoverd door het landschap, het is fantastisch om er door heen te rijden en we proberen tegelijkertijd het ook nog te fotograferen.

DSCN2963
DSCN3001
Aan het eind van de middag verlaten we New Mexico en doemen de uitlopers van de Rocky Mountains op. Onze dertiende staat, Colorado, aan de horizon.
We vinden een RV-resort aan de voet van de Groene Tafelberg, met WiFi dus kunnen we meteen dit postje publiceren!
En voor wie googelen waar we zijn: Mesa Verde.

One thought on “Betovering

  1. Leuk om te lezen, vader en dochter!
    Al plannen om -langer- weer te gaan?

Comments are closed.